Verovatno ste primetili da je između poslednje vesti i prethodne prošlo tri meseca, i zapitali se šta se desilo. Naime, april i maj su bili veoma težak period za Virtuelnu Srbiju, usled četvorostruke promene hosting usluga. Kada smo se konačno smestili na sadašnji server, usledilo je mesec dana vraćanja fajlova, oživljavanja foruma, ispravljanja grešaka i dodavanja nekih drugih sadržaja.

Svima koji su u prethodna 2-3 meseca imali smetnje usled naših selidbi ovom prilikom želim da se izvinim.

Pored toga, ja sam nekih mesec dana bio u mogućnosti da posvetim jedva pola sata – sat sajtu, a za pisanje vesti pored drugih obaveza je potrebno malo više.

Ostalo je još nekoliko slika da se vrati u galeriju, da se uredi zaglavlje foruma i portal.

Zatim sledi dodavanje većeg broja pitanja u Kviznicu, pokretanje tema o raznim gradovima Srbije, dodavanje mozgalica, citata i narodnih umotvorina, a u međuvremenu bi trebalo da otvorim album Bela Crkva i da u njega dodam nekih tridesetak fotografija jezera, okoline i samog gradića, kao i album Južni Banat sa još dvadesetak fotografija. Usput želim da pozovem sve koji imaju lepe fotografije Srbije da dodaju u neki od već postojećih ili naprave svoj album.

Uskoro će na portal biti dodat blok sa najnovijim i najpopularnijim vestima na srpskom sa reSabi Info.

Planiramo da do kraja godine dupliramo sadržaj i broj korisnika, kao i da unapredimo kvalitet našeg sadržaja, ali za to nam je potrebna pomoć, te vas pozivamo da nam se pridružite i doprinesete razvoju ovog jedinstvenog portala.

Оставите одговор