Zakonik

Uslovi korišćenja su kratki i jednostavni, tako da nemate izgovor da ih ne pročitate! Vašim učlanjenjem i korišćenjem ovog sajta podrazumeva se da ste pročitali i razumeli sledeća pravila, i očekuje se od vas da ih se pridržavate. Sva pravila su plod zdravog razuma. 🙂

1. Zabranjene sve nelegalne aktivnosti po srpskom ili međunarodnom pravu uključujući ali ne ograničavajući se na: pirateriju (diskusije o tome kako i gde skinuti, razmenu serijskih brojeva i krekova…), kršenje autorskih prava, govor mržnje, poziv na linč, pornografiju…

2. Zabranjeno vređanje i omalovažavanje drugih korisnika kao i diskriminacija (rasna, nacionalna, verska, politička, polna, sportska…)

3. Zabranjeno spamovanje (slanje neželjenih reklamnih poruka), flodovanje, piramidalni marketing, lančane poruke dobre/loše sreće… Postoje legalni načini besplatnog reklamiranja, saznajte više o tome na forumu!

4. Zabranjeno postavljanje materijala za koji nemate autorska prava ili dozvolu autora. Sadržaj sajta pripada korisnicima i svako je odgovoran za ono što postavi!

Ukoliko ste vlasnik nekog materijala postavljenog na sajt bez dozvole, molimo kontaktirajte nas kako bismo našli rešenje koje je najbolje za obe strane.

5. Osoblje sajta zadržava pravo da ukloni, izmeni ili premesti sadržaj ukoliko smatra da je to potrebno. Budući da niko nije savršen, i osoblje može da pogreši. Ukoliko smatrate da je došlo do greške, kontaktirajte nas.

Ukoliko nađete negde grešku, ispod većine sadržaja postoji dugme „Prijavi“. Imajte u vidu da možda nećemo biti u mogućnosti da odmah reagujemo!

6. Ukoliko dođe do kršenja zakona, Virtuelna Srbija zadržava pravo da otkrije vaš identitet u slučaju pravne akcije nastale usled vašeg korišćenja ovog sajta.

7. Pri registraciji imate mogućnost da izaberete korisničko ime. To može biti vaše lično ime ili nešto što je vama interesantno, sve dok je prikladno. Slažete se da nikome nećete otkriti vašu šifru sem administratoru ukoliko bude problema. Predlažemo da koristite složenu kombinaciju slova i brojki za šifru.

8. Virtuelna Srbija ne odgovara za sadržaj drugih sajtova koji su linkovani na našim stranicama. Svi linkovi su postavljeni s najboljom namerom radi informisanja / edukacije. Pratite ih na sopstvenu odgovornost. 😉

9. Nakon registracije ćete biti u mogućnosti da izmenite/popunite svoj profil. Na vama je da upišete preciznu informaciju.

10. Imajte u vidu sledeće:
-Administrator može da zabrani pristup korisniku i po potrebi da obriše njegov nalog. Do ovoga može doći samo usled teškog kršenja ovog zakonika, ili zbog bezbednosti.
-Sistem čuva kolačić (cookie), tekstualni fajl koji sadrži informacije (vaše korisničko ime, šifru i podešavanja) u keš memoriji vašeg pretraživača. Ovo služi samo da zapamti da li ste ulogovani i vaša podešavanja. Sistem ne skuplja niti šalje nijednu drugu informaciju vašem računaru.

Želimo vam prijatan boravak na našim sajtovima!

Ovaj zakonik je podložan izmenama i dopunama. Poslednji put ažuriran 20.10.2010.