Novo svetsko čudo – olimpijski toranj u Rio de Janeiru

Solar city tower, Rio de Janeiro, BrazilGrad karnevala, Kopakabane i Marakane i domaćin Olimpijskih igara 2016. godine, uskoro će dobiti novi simbol, veličanstveni Solar City Tower. Reč je o kuli koja će do olimpijskih igara biti sagrađena na ostrvu Cotonduba nadomak grada. Nastavi da čitaš Novo svetsko čudo – olimpijski toranj u Rio de Janeiru

32. Međunarodni Sajam turizma

32. po redu Međunarodni Sajam turizma otvoren je juče na Beogradskom sajmu i trajaće do 28. februara. Juče je bio otvoren samo za medije i poslovne posete, a od danas i za posetioce. Sajam turizma je idealna prilika da se organizuje letovanje, rezervišu aranžmani, ali i da se upoznaju turističke ponude Srbije, kojih svake godine ima sve više.

Nastavi da čitaš 32. Međunarodni Sajam turizma

U toku 24. Expozim – sajam zimske sportske opreme i ponuda zimskog turizma

Beogradski Sajam je od 3. do 6. decembra domaćin 24. Expozima, sajma zimske sportske opreme i rekvizita i ponuda zimskog turizma. Ovogodišnji Expozim se održava u halama 1 i 1A od 10 do 20 časova.

Prodaja nove opreme za zimu i zimske sportove (skije, cipele, klizaljke, snowboard, jakne, kombinezoni, sanke, rukavice, naočare, kape itd). Ponuda i prodaja turističkih aranžmana. Razmena i prodaja polovne sportske opreme. Modne revije. Prezentacija nove opreme i rekvizita.

Ove godine učestvuje 84 izlagača, od kojih je 30 iz oblasti turizma.

Madona u Beogradu u avgustu

Jedna od najpopularnijih pop zvezda, Madona, održaće koncert na Ušću u Beogradu 24 avgusta, u okviru „Sticky & Sweet“ turneje. Do sada je turneja imala 58 koncerata kojima je prisustvovalo više od 2,3 miliona ljudi. Madonna će u nastavku jedne od najvećih turneja svih vremena održati još 25 novih koncerata, među kojima će i po prvi put nastupiti u Srbiji.

„Ovo mi je prvi put. Nikada ranije nisam produžila turneju. Uzbuđena sam što opet krećem na put, posećujem mesta na kojima nikad nisam bila i vraćam se u mesta koja volim“, prokomentarisala je Madonna nakon odluke da nastavi uspešnu turneju. Nastavi da čitaš Madona u Beogradu u avgustu