Novo svetsko čudo – olimpijski toranj u Rio de Janeiru

Solar city tower, Rio de Janeiro, BrazilGrad karnevala, Kopakabane i Marakane i domaćin Olimpijskih igara 2016. godine, uskoro će dobiti novi simbol, veličanstveni Solar City Tower. Reč je o kuli koja će do olimpijskih igara biti sagrađena na ostrvu Cotonduba nadomak grada. Nastavi da čitaš Novo svetsko čudo – olimpijski toranj u Rio de Janeiru

DJ bakuta prži pariske diskoteke

Nova senzacija na internetu, bakica koja pušta po pariskim klubovima, DJ Ruth Flowers verovatno je najstariji DJ na svetu sa šezdeset i devet godina. Ova vest je juče postavljena na YouTube, a već je viđena preko 54.000 puta. Flowers je ušla u svet muzičke produkcije tako što se na rođendanu svog unuka zainteresovala za DJ poziv.

Nastavi da čitaš DJ bakuta prži pariske diskoteke

32. Međunarodni Sajam turizma

32. po redu Međunarodni Sajam turizma otvoren je juče na Beogradskom sajmu i trajaće do 28. februara. Juče je bio otvoren samo za medije i poslovne posete, a od danas i za posetioce. Sajam turizma je idealna prilika da se organizuje letovanje, rezervišu aranžmani, ali i da se upoznaju turističke ponude Srbije, kojih svake godine ima sve više.

Nastavi da čitaš 32. Međunarodni Sajam turizma