Summer3p festival na Paliću

Ovogodišnji nezavisni omladinski festival elektronske muzike – Summer3p festival održaće se od 22. do 25. jula na Muškom štrandu (termalnom bazenu) na Paliću. Na njemu će pored domaćih nastupati i DJ-evi iz Hrvatske, Rusije, Norveške, Ujedinjenog Kraljevstva i Italije.

Nastavi da čitaš Summer3p festival na Paliću

Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu dobio novi Urgentni centar

Juče je u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu svečano otvoren novi Urgentni centar, najsavremeniji u regionu, koji nema šta da zavidi najmodrnijim evropskim i američkim zdravstvenim ustanovama.

Nastavi da čitaš Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu dobio novi Urgentni centar

Medveđa prognoza na Sretenje

Danas je Sretenje, Dan državnosti republike Srbije. Državni vrh je proslavio praznik u Orašcu, a Obama i Sarkozi su nam uputili čestitke. O tome možete pročitati nešto više ovde: Dan državnosti i Dan vojske Srbije, a ovo je priča o narodnom verovanju vezanom za Sretenje, medvede i vremensku prognozu.

Nastavi da čitaš Medveđa prognoza na Sretenje

6. međunarodni sajam obrazovanja „Putokazi“ na Novosadskom sajmu

Sajam obrazovanja PutokaziOd 18. do 20. februara na Novosadskom sajmu će biti održan 6. međunarodni sajam obrazovanja „Putokazi“, na kome će više od 60 obrazovnih institucija, pojedinci i organizacije imati priliku da ukažu na novosti u obrazovanju u Srbiji, kao i da predstave uslove upisa i školovanja, nastavne planove i programe, smerove i uslove stipendiranja. Nastavi da čitaš 6. međunarodni sajam obrazovanja „Putokazi“ na Novosadskom sajmu