Virtuelna Srbija puni dve godine!

Dve godine i tri verzije su prošle od kako je 8. oktobra daleke 2008. godine Virtuelna Srbija zvanično otvorena. Mesec dana kasnije otvoren je i VS Klub, koji je do pre mesec dana bio aktivan. Mnogo se toga promenilo od tada, kako na internetu i na samoj Virtuelnoj Srbiji, tako i u našim životima. Pojavili su se Facebook i Twitter, koji su totalno promenili način korišćenja interneta. Na globalnom planu došlo je do velike ekonomske krize čije će posledice po svemu sudeći biti dugotrajne, a osećaju se u svim aspektima života. No, uprkos svemu tome, mi se ne damo!

Nastavi da čitaš Virtuelna Srbija puni dve godine!

Novi grad na Moravi? Anketa

Od kada sam prvi put bio u Paraćinu i saznao koliko su blizu, palo mi je na pamet da bi trebalo spojiti Paraćin, Ćupriju i Jagodinu u jedan grad. Naime, rastojanje između ovih gradova je oko 8 km (20tak ukupno), a gradovi sa okolinom imaju oko 200.000 stanovnika.

Nedavno sam čuo da i Palma ima sličnu ideju, pa me zanima vaše mišljenje o ovoj temi.

Nastavi da čitaš Novi grad na Moravi? Anketa

Medveđa prognoza na Sretenje

Danas je Sretenje, Dan državnosti republike Srbije. Državni vrh je proslavio praznik u Orašcu, a Obama i Sarkozi su nam uputili čestitke. O tome možete pročitati nešto više ovde: Dan državnosti i Dan vojske Srbije, a ovo je priča o narodnom verovanju vezanom za Sretenje, medvede i vremensku prognozu.

Nastavi da čitaš Medveđa prognoza na Sretenje

U Beogradu otvoren prvi hipermarket „Hiper Kort“

Srpska trgovinska kompanija Real market otvorila je danas u Beogradu hipermarket Hiper kort (Hiper Cort).

Prvi „Hiper Kort“ hipermarket u Beogradu nalazi se na autoputu E-70, kod Zmajeve benzinske pumpe. Ono što karakteriše ovaj hipermarket je vrhunska usluga i niske cene. Ovaj najsavremenije opremljen hipermarket u Srbiji izgrašen je na 22.000 m2 i zapošljava 450 radnika. U okviru ovog objekta će biti i kafići, restorani, igraonice za decu, apoteke…

Nastavi da čitaš U Beogradu otvoren prvi hipermarket „Hiper Kort“