Group Admins

• Slika

Group Mods

• Slika

Virtuelna Srbija

Javna grupa aktivan/na pre 1 godine, 4 meseci

Zvanična grupa Virtuelne Srbije. Predloge, primedbe, prijave, kritike, pohvale i sl. slati ovde!

Share |

Potrebna pomoć oko prevoda određenih delova sajta na srpski (2 poruke)

← Group Forum   Group Forum Directory
  • Slika Edislav said 1 godine, 7 meseci ago:

Za određene reči ili fraze nismo sigurni kako je najbolje da prevedemo a da budu razumljivi svim korisnicima, pa ću ovde postaviti pitanja i nadam se da će neko ko ima dobru ideju za prevod odgovoriti! Ukoliko imam više ideja postaviću ih, pa vas molim da mi pomognete da izaberem najbolju.

Za početak:

-Create (odnosi se na linkove, grupe, blogove, članke, forumske teme): kreiraj, stvori, napravi, pokreni, otvori, dodaj…
    U glavnom meniju bi stajao ovaj podmeni sa linkovima za kreiranje novih grupa, dodavanje linkova, započinjanje poruka itd.

Možete me naći na: Twitteru | reSabi
  • Slika Edislav said 1 godine, 7 meseci ago:

-Activity (odnosi se na sva dešavanja unutar zajednice (trenutno prevedeno kao dešavanja) spisak objava, komentara, izjava, pristupanja grupama, pokretanja tema…) Na nekim sajtovima ovo se zove buzz, ali nisam uspeo da smislim odgovarajuću adaptaciju za srpski.

Za sada od opcija imam: komuna, zujanje, košnica, zbivanje, akcije…

floating facebook button arrow left side

Virtuelna Srbija (cc) 2010. Sadržaj je dostupan pod Creative Commons 3.0 [by-nc-sa] licencom, osim ukoliko je drugačije naglašeno. Projekat reSabi Studija