Group Admins

• Slika

Turizam u Srbiji

Javna grupa aktivan/na pre 1 godine, 3 meseci

Izleti po Srbiji, ekskurzije, turističke destinacije, turistički kapaciteti, smeštaj…
Banje, planine, jezera, plaže, reke, kulturno-istorijski spomenici, izletišta, avantura…

Share |

Izleti po Beogradu (4 poruke)

← Group Forum   Group Forum Directory
  • Slika Boban said 1 godine, 4 meseci ago:

Tema koja je započeta je poprilično široka i dosta interesantna. Da bi doprineo, rešio sam da napišem nekoliko rečenica i predložim Beograd, kao mesto na kome se mogu napraviti lepi izleti, odmor i druženje u prirodi.
    Sem najpopularnijih i svima poznatih (Avala, Košutnjak ili Ada) Beograd ima toliko interesantnih mesta za izlet, da ih je malo teže nabrojati. Da bih ovo ilustrovao ostaviću link ka sajtu koji je nabrojao 50 do 100 lokacija sa tekstovima,fotografijama i mapama o svakom mestu.
    Za dosta mesta sam znao i ranije, ali ima i puno zanimljivih mesta za koja sam prvi put čuo.
    U svakom slučaju ideja za izlete u Beogradu i okolini će biti u velikom broju.

Beogradski izlet

• Slika Edislav said 1 godine, 4 meseci ago:

Hvala ti @jesenjin za ovaj link, sajt je jako zanimljiv i ima dosta lokacija koje retko ko poznaje. Npr, ja sam znao samo za manastire Rakovica i Fenek, dok za ostalih nekoliko nisam nikad ni čuo.

Evo usput jedna ideja za prolećni izlet u BG: šetnja Zemunom (prvenstveno mislim na deo oko Ugrinovacke, ne ni po samom starom jezgru, ni po modernom delu, vec po onom ruralnijem delu između). Prošle godine sam zalutao tamo i shvatio da je jako lepo za šetnju.

Možete me naći na: Twitteru | reSabi
  • Slika Boban said 1 godine, 4 meseci ago:

Ja sam uvek šetao po ovom “modernijem” delu, pa ću na proleće da probam i ovu tvoju turu.
    U prirodi može da se provede vrlo lepo vreme, a ne da svi jurimo gde je najbučnije i obavezno da “sija”. Ali potrebno je imati ideje, zato sam i podržao tvoju i predložio temu o izletištima u Beogradu.
    Evo jesenas kad je bio jedan od poslednjih lepih dana u godini, krenem sa nekim prijateljima na Avalu. Tolika je gužva bila da smo mileli i tamo i nazad, zato što nam nije palo nijedno drugo mesto na pamet, kao pretpostavljam, i svima ostalima u koloni. Više smo se družili u kolima nego u prirodi.

• Slika Edislav said 1 godine, 3 meseci ago:

Evo jedan tekst na engleskom na temu 100 stvari koje možete raditi u Beogradu, poput voznje krugom dvojke, posetu Rimskom bunaru, Beer festu ili zgradi u kojoj je isplaniran atentat na Franca Ferdinanda: http://www.belgraded.com/belgrade-guide-tips-things-to-do

floating facebook button arrow left side

Virtuelna Srbija (cc) 2010. Sadržaj je dostupan pod Creative Commons 3.0 [by-nc-sa] licencom, osim ukoliko je drugačije naglašeno. Projekat reSabi Studija