Dragi korisnici, želim da vas obavestim da će u narednih nekoliko dana početi integracija Virtuelne Srbije i reSabija.
Ovo znači da će se zajednica (narod, grupe, forumi, linkovi…) nalaziti na adresi resabi.com, a domen virtuelnasrbija.com će slati na jedan od naših blogova (Mag ili Zanimljiva Srbija).

Virtuelna Srbija se integriše u reSabi

Zašto?

Na ovaj potez smo se odlučili zbog nemogućnosti održavanja dve identične društvene mreže koje su konkurencija jedna drugoj. Virtuelna Srbija ovim neće nestati, već će samo promeniti oblik, ali o tome nešto više u sledećem pasusu.

Kako?

Zajednica Virtuelne Srbije postaće deo zajednice reSabija: nalozi članova će biti preneti, grupe i forumi će biti prenete ukoliko to bude moguće ili kreirane ponovo (budući da ih nema previše).

Blogovi će biti preneti, neki će promeniti ime, ali će sadašnji sadržaj ostati, a novi uskoro biti dodati. Postojaće redirekcija sa starih adresa na nove, kako se niko ne bi izgubio usput.

Glavni blog (Mag) će se nalaziti na adresi resabi.com/rs

Humor će biti prekršten u Smejalište, a Zanimljiva Srbija će ili ostati to ili postati Virtuelna Srbija (u tom slučaju, domen će slati na taj blog).

reSabi će uskoro biti preveden na Srpski, tako da ne bi trebalo da bude problema u snalaženju.

Šta se ovime dobija?

Ovim spajanjem se dobija više vremena i energije za ulaganje u jedan projekat sa velikim potencijalom. Rezultat toga bi trebalo da bude jedna nova, kvalitetnija i ozbiljnija društvena mreža, koja ima šanse da se probije u svetu, a čiji će delovi i dalje služiti za upoznavanje i promovisanje Srbije, kako domaćoj, tako i stranoj publici.

Оставите одговор