50-Cent Before i self destructKoncert 50 Centa u Beogradu, koji je trebalo da bude održan u Areni, pomera se u halu Pionir zbog četvrtfinalnih utakmica Evrolige košarkaškog kluba Partizan protiv Makabija.

Koncert će se održati 1. aprila, kao što je i najavljeno, u organizaciji Arene Beograd i Avalon produkcije.

Uz podršku DJ-a, zvezda rođena pod imenom Kurtis Džejms Džekson III, održala je koncert za primer svim hip hoperima u prepunoj Wembley Areni u Londonu. Kada je atmosfera postala vrela, 50 Cent je skinuo majicu i bacio je u masu izazivajući brojne ovacije. Kako prenose britanski mediji, Džekson je pokazao figuru na kojoj ni „Da Vinči ne bi imao šta da poboljša”. Repovanje je takođe bilo „opasno” i britko. Koncert je počeo prikazivanjem animiranog inserta sa robotizovanim 50-jem „robo-50” koji uništava grad praćenog muzičkom podlogom pesme „The Invitation” koja otvara njegov najnoviji album „Before I Self Destruct”. Zatim je usledeo niz od četiri vezane pesme, podržane Dj-jem, u dosta bržem ritmu koje su publiku odmah podigle na noge.

U okviru iste turneje, jedan od najpoznatijih svetskih repera, posetiće i Beograd, 1. aprila i nastupiti u hali Pionir. 50 Cent je poslao specijalni pozdrav beogradskoj publici i najavio dobar provod.

Karte kupljene za Beogradsku arenu važiće i za Pionir.

50-Cent Before i self destruct

Оставите одговор